MARKETING

Wasserman

Wasserman Waiting Area

7th Floor, Aldwych House,
Aldwych, London, WC2B 4HN

Project Size: 21,000 sq. ft.
Project Duration: 18 weeks

Branching across two floors of Aldwych House, Wasserman’s London headquarters and flagship workspace needed to embrace a concept described by the architect as being the ‘epic core’. We created a walkway with feature ceiling to wrap around the centre of the space as the intention was to deliver an environment which would be equally suitable for welcoming premier league football stars and the world’s best golfers, as well as be the home to the business’ top social media coders and creatives, all under one Wasserman branded laser etched floating black ply roof. The surprising use of materials and bespoke details through the space creates a unique work environment with an indescribable sense of quality and sophistication.

Wasserman Opposite View